Houtconstructies >> Zwembaden
 

Niets is leuker en makkelijker dan een eigen zwembad in eigen tuin. Het aanbod en de mogelijkheden hierin zijn ongekend groot van een jacuzzi tot een grote zwemvijver.

 

Natuurlijk is het moeilijk om een keuze hierin te maken denk hierbij aan: het soort zwembad, de plaats, de aanschafkosten, de exploitatiekosten, de functie etc. Wij helpen u graag met het maken van deze beslissingen.

 

Maar ook met het plaatsen en alle dingen die daar bij komen kijken willen wij u graag van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Het leggen en aansluiten van electriciteit kabels, waterleidingen etc. Maar u kunt ook bijvoorbeeld uw zwembad laten ingraven zodat het betreden van uw bassin makkelijker wordt en het is ook een mooier gezicht want zo valt hij veel minder op. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn denk hieraan bij: het uitgraven, het plaatsen van een grondkering, het aftimmeren van het zwembad etc.

 

Bij het zwembad op de foto's hebben wij rond het zwembad een ruimte opengelaten zodat de klant er altijd  bij kan voor onderhoud of reparatie. Deze ruimte is toegankelijk gemaakt door een luik wat geheel geïntegreerd is in de vlonder.

 

Tevens kunnen wij u ook van dienst met bijvoorbeeld een fundering maken voor een opblaaszwembad voor de kinderen.

 
Zwembaden
 
Image Name